Kyynel

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljen silmäni.
Kyyneleet valuvat hiljaa vaaleille poskilleni.
Eiliseen,
muistoon ikuiseen,
tahtoisin palata uudelleen.

Selite: 
Yhen sunnutain-maanantain välisen yön tuotos.. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot