Minun syytäni

Runoilija bodom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole iltaa jolloin en itkisi itseäni uneen,
koska en jaksa.
En jaksa olla enää muiden haukuttavana ja syytettävänä,
kun kaikki on aina minusta kiinni,
kun saan aina kaikki syyt niskoilleni.
Minähän vain halusin olla onnellinen sinun kanssasi.
Miksi en vain voisi olla,
kun kaikki on kuitenkin vaan minun syytäni.

Selite: 
Jonkun illan pieni tuherrus...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot