ainaki kerra elämäsä

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

mikähä hittolaine
siinkii o

jot jokase pittää
ainaki kerra elämäsä

ottaa todest
tuules liekkuvan
vilkkusilimän vikittely

ja
polttaa persuksens
kiukaa pielee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No sanos muuta. Ihanaa huumoria on sun runoissa. Väkisin nousee hymy huulille ja räkänen naurukin välistä pääsee.

Hehehee, kun pakarassa lukkee "atoK", nii semmosta eukkoa on kai sitte turhaa enää vikitellä.

Hyvin, hyvin vakavaa tekstiä tämä. Heh!

Oppia ikä kaikki!

naurun remahdus ...
mikä makupala runosi onkaan..

 

Käyttäjän kaikki runot