makkeet o aka ilot

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

kellar o tyhyjä.

kengäst puuttuu
pohoja.

eikä pilliklupia
ennää teherä.

mie pistä raparperi
suupielee,

nii imelyyttä
ainaki piisaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin on elämä makiaa, että silmätkin on sikkurassa. Varo vaan ettet totu tuohon yltäkylläiseen imelyyteen.

Pitäis minun kans yrittää, tiiä vaikka pääsis makian elämän makuun.

voi herttinen.. runosi on hasssunhauska

Ilo irti, vaikka väkisin!!!
*nauraa ihan kippurassa*
*Kiittelee*

Ihan puistattaa tuo raparperin maku ja naurattaa runosi oivallukset.

 

Käyttäjän kaikki runot