aka repostelu

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

taasko sie hempee heplake

lujet liirumlaarumia
lopottelet liruloruja

ei ne oo hyväks sun mielelles

tuut vaan ouroks ittelles

poheemiksi

pöhelöiseks

Selite: 
aina ei voi miellyttää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hauska ja ihanasti murteella kirjoitettu. Minun mieleiseni, huumorintajuinen runo, jossa panet itsesi alttiiksi (oletan).

Kaikki eivät ole samalla aallonpituudella.
Hauskoja nämä akan liirumlaarumit.

Hyvä se on jokus liirumlaarumiakin lukkee,
ja etenkin kun näin hauskoja runoja tullee.

 

Käyttäjän kaikki runot