aka heikko kohta

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

oisha se jo nimest
pitän tietää

mikä o tämä aka
heikko kohta

se o ukkovarvas

jäi kanttura alle
ja halakes

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No voihan mokomaa.

no voe voe -mitäpä sitä ukkovarpaalla tekköö
hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot