Aka muistelot

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

muistaha mie

ensi oli nii haikeeta jotta.

sit hää puristi palakeesta
viimiset paineet ja
laski kurttusa ove suuhu

kahto sillee
pehemosesti

sano jot

hae akka liiterist puita,
paleltaa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se on, että rakkaus koetellaan arjessa.

:) suloista jopa

 

Käyttäjän kaikki runot