tuppukylän casanova

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

mikähä siekii lienet

tuppukylän casanova,
pannahine paitaressu

mielihet lemppee nostattaa,
meko helemoja heilutella

kuuleha,
nii hyytys hymys
höllällaine

ko mie
ikikylymällä
kuvettas kopasisi

ja silimäl iskisi
pohjanpalot

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä sitä tommosten casanovien itsetuntoa kannattaaki välillä kolhasta ;D

Tää on niiiiiin loistavaa taas että okast pois!!

..peräkylän palosilmä - koikkeleiksee, kiemuroitsee - kylmän emän alta karkaa - kohta kotiins' kipittääkin.. :D

Tuppukylän casanova...Heheheeh todella mainio runo. Pidin kovasti

Pohjan akan kanssa taitaa pitää iisisti olla.

hyvät naurut sain ennen töihin lähtöä, kiitän :D
leveästi hymyilemään pisti runosi!

Olisditpa nähnyt ilmeesi...
...käsi haroo... :-D

 

Käyttäjän kaikki runot