Aka loitsu ruikkaajalle

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

mikäs oot miero matala
turjake turpajouhine
pohja puhuril puhummaa
tuult tuimaa tyynnyttämmää

pilkkaat pohja pyörtehiä
akkoa alhasta apeeta, jok
kohottaa kirpiät koilliset
karahuttaa kajakit karille

sit saat pimiäs piellä
saetta sumusil sannoil
riutuvin ripsin ruikata
riimilöit raukeil rannoil

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin on uutta uutukaista kalevalata.
Hienoa tekstiä tämä !!

Kalevalaista loitsua kiehtovassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot