Veijari vetelehtijä

Runoilija Pohjan Akka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


akka ei oo mistään kotosin,
murre sen mukkaan

 

Yksi sana viisas,
ehkä kaksi kolmatta

sylitellä ja selitellä
ja silimee iskie esitellä,
tälle akall
mis miehe mitta - muka:

Nätti niskast ja
nii kapia ja soma alempata;

Ja mie rämähä ja sano:
Luine ja saamato
sanaseppähä sie oot,
kattopa tää akka
mist kulumast, kuvast
tahasa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miehen mitta on paksuus. pätkä ja pittuus kans pätkä.

Tään miehen mitta o
naularepus
ja naulareppu o
paatinkannel
ja paatti o mais,
jott' emmie ny jouvva
täs joutavii haastammaa,
tu rantaaan ojentelemaa
ruuviloit, jos miel mekottaa...

 

Käyttäjän kaikki runot