Välähdyksiä

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Kaksi kämmennellistä
taakse hiipineitä vuosia.
Jos tänään kulkisin
tiellesi,
mihin katsoisit.
Mistä minulle kertoisit.
Keveydestä, vapaudestako.
Muistuttaisitko säröistä, pettymyksistä,
jäähyväisistä.
Olisitko vain eilisen kuva,
pala mennyttä olematonta.
Vai herättäisitkö minut huomaamaan,
kuinka kuljin sittenkin
palaseni kantaen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, jokaisen täytyy pitää itsestään hyvää huolta <3
Näin sen on oltava, kiitos!
Herkkää voimaa! Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot