Revontulten aikaan

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 17.6.2024 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Kun tuuli kantaa
ääneni kaiun,
palaa vuosiin yhteisiin.
Muista maantie, nokikahvit,
taivas Inarin.
Ja kun sade kuiskaa
surusi säveliä,
istu kanssani
järvenselällä.
Muistoissa siellä,
me uudestaan aina eletään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot