Kotimatka

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 13.5.2024 0:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Jos asuikin luonas
kipu ja kaipuu,
ei se enää
sisintäs
pitele.
Kulje nyt
avojaloin,
nauraen
kulje.
Nuku luona
tunturikoivujen,
äärellä kevään värien.
Luoksemme
silti jäät.
Selite: 
Poisnukkuneen ystävän muistolle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi.
kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot