134

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Vaiti
on sankarihautojen rivi.
Vain tuuli
käy ajan yli.
Nukkuu täällä
vapautemme,
nukkuvat nuoren pojan
unelmat.
 
Mihin piirsit
nuorukainen
haaveesi.
Pirtinkö tahdoit rakentaa,
tahdoitko muualle matkustaa.
Kelle sen kuiskasit –
keneltä piilotit.
 
Mitä olit
takana
sankaruuden.
Kuka olit
luona
aamun uuden.
Selite: 
Kaatuneitten muistopäivänä 15.5.2022.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa, tämä päivä ei saa jäädä unholaan.
kiitos, olet oikeassa <3
 

Käyttäjän kaikki runot