Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Yksinäisyys
on kuin reikä sielussani,
tyhjä on sen kotikolo.
Raahautuu se ylläni kuin raskas riepu –
laskeutuu sänkyni viereen iltaisin,
lojaalina kuin vanha vahti.
 
Ja aamuisin mieleni uhoaa: tänään valitsen uuden kuoren!
Valitsen kauniin ja kevyen
kuin sitruunaperhosen siiven.
Puen itseni iloon, puen merkityksellisyyteen.
En kanna enää häpeää
en kanna tyhjää.
 
Vaan vallannut on se seinäni,
rikkonut sisimpäni
kuin väri joka ei lähde pois.
Itsekö nämä tahrat maalasin,
elämältä katosin.
Sängyn laidaltani silti huudan
 
Vaatekaapissani perhosen siipi
 
 odottaa!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti tämä teos kovasti. Toive tarttuu lopusta iholle.
Kiitos ihanasta kommentista!
Kerrassaan mainiota, etenkin tuo loppu yllättää myönteisesti <3
Lämmin kiitos!
Ihastuttava tuo perhosen siipi! Arvostan toivon sanomaa, synkistelyä riittää kyllä. Kiitos
Kiitos sanoistasi.
 

Käyttäjän kaikki runot