Nyt

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Jälkeen vuosien
en enää tunne
miten paljon tunsinkaan.
Olit iloni, suruni ja yöni.
Kasvukipuni, päiväuneni.
Ei silti tullut sinunlaista,
ei salaisuutta samanlaista.
Hälvennyt on tuo hetki,
tänään
en enää ikävöi.
 
Vaikka aika vei pois
olet silti
oleva.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, upposi sisikuntaani.
Kiitos paljon kommentistasi.
Kaunis ja koskettava.
Koskettavaa kerrontaa, elämä on ihanaa, kun sitä ymmärtää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot