Gilbbesjávri

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Soi sieluni maisemassa
tuntureiden tuuli.
Vapaudesta
löydän lohtuni.
Kivijättiläiset
minne ne tahtoivat,
vaan tänne jäivät.
Aina kaamoksesta
kevääseen
laulaa tuuli,
ja minä kuulen sen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lapin ylistystä luonnon ehdoilla ...samoillen mielenmaisemissa !
Koskettavaa, kannattaa kuunnella tarkkaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot