Olit

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
 
Joskus toivoin
älä katoa
niin kauas.
Kulje mukanani.
Vaan niin hiljalleen
unohduimme.
 
Ja sinä olit
Olit laulujeni sävelissä,
olit jokaisessa lauseessa ja unikuvassa.
Olit kuiskaus ympärilläni,
olit lohtu sydämeni.
Olit huutoni kipeä, haikea.
Olit nuoruuteni repivä voima,
olit usko, toivo ja suurempi rakkaus.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean  kaunista.
 
Joku vain voi olla todella rakas, melkein koko elämän ajan <3
Kaunista ja koskettavaa.
Todella kaunis.
Lämmin kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot