Ääriviivat

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 21.3.2024 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Kääri minut ajatuksiin
huomisesta,
kääri ajatukseen
toivosta.
Hiljennä
tämä olemattomuus.

 
Törmää tielleni kuin viha
pulppuaisi vasten.
Hengitä ihollani
kuin olisi se päivänkorennon retki.
Revi irti
kaikki mennyt.
 

Jätä jälkesi
halki niin tiheän pisteen,
etten koskaan enää
haalistuisi
ennen kuin
katoan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. " Hiljennä tämä olemattomuus. " osui
Lämmin kiitos - että löysit sanoista jotain omaa.
Hyviä toivomuksia ja haaveita <3
Kiitos Star! : )
Voimallista, toimivaa kerrontaa! Kiitos
Lämmin kiitos kommenteistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot