Paluu

Runoilija dreaming snowangel

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 30.12.2002
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 13:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Basically this means if you are sensitive,
you have the ability to see colors and feel energy
the way others hear jet planes."
 
Kun ruska on pukenut varvut
pyhäpukuun
ja järveltä käy tuuli,
mietin sinua.
Mietin
kuinka vuodet meitä muuttivatkaan.
Vaan kenties uuden kevään tullen
vielä näemme.
Kun kukkivat pajut
ja soi uuden laulu,
olet täällä taas.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, aina kannattaa olla toiveikas tulevan suhteen <3
Ei voi palata, jos ei ole kerran lähtenyt?
Näihin aatoksiin viehättävästä runostasi.
Oikeassapa olet, kiitos sanoistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot