Jos olisit

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
 
Mitä tekisit,
missä asuisit,
     - jos olisit.
 
Olisitko äiti?
monelleko olisit?
     - jos olisit.
 
Olisit jo aikuinen,
olisitko onnellinen?
- jos olisit.
 
Jos olisit,
jos eläisit,
    - tietäisin.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivaltava, hieno runonen
Ei kannata liikaa jossitella, kannattaa elää, voida hyvin ja rakastaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot