Naisen tie

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
 
Lapsena kirmaat ja unohdat
oletko tyttö vai poika.
 
Rinnat alkavat kasvaa
niitä peität ja häpeät.
 
Pian ryhtiä korjaat,
et peitä vaan korostat.
 
Pojat katsovat perään,
katselet itsekin.
 
Luot uutta elämää,
saat äidin hahmon.
 
Rakastat ja hellit,
huolehdit ja kasvatat.
 
Vauvaikä, uhmaikä, murrosikä
ja siinä lomassa elämä.
 
Ansiotta saat arvonnousua
kun tekee sinusta mummon.
 
On se ihanaa tai kamalaa,
et voi valita tai estää.
 
Jos jaksat elää
pääset isomummoksi.
 
Elämän rutut naamassa hoivaat
hymyssä suin vielä hänetkin.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kolhtaa
Ihanasti kerrottu, etenkin tuo "elämän rutut" näyttää hyvältä <3
 

Käyttäjän kaikki runot