Joulun sanoma, haikuruno

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
Piltti pikkuinen,
maailman pelastaja
äidin sylissä.
 
Vilkkuvat tähdet,
yksi kirkkaampi muita:
lapsi syntynyt.
 
Itämaan viisaat
tunnistivat sanoman
lahjoineen matkaan.
 
Enkelit kertoi
kedolla paimenille,
hekin lähtivät.
 
Pikkuinen perhe
vastaanotti vieraita.
Joulun virret soi.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, joulun sanoma sykähdyttää, joka vuosi uudestaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot