Mansikkasuu

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
Oli mansikka-aika alkamassa,
tuli mies, marjoja rasiassa.
Tarjotteli, houkutteli,
tekisikö maistaa mieli?
 
Kättäni ahneena ojentelin,
hän mansikat selän taa piilotteli:
ei näitä noin vain ottaa saa,
jotain pitää palkaksi antaa.
 
Mitä palkaksi haluat, hupakko?
Riittääkö pieni suukko?
Kyllä  riitti sillä kertaa,
sain palkaksi marjoja vailla vertaa.
 
Siitä se alkoi puolisalaa
rakkauden satu vailla valaa.
Samaan aikaan joka vuosi
meillä on mansikkasato uusi.
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu, marraskuussa kannattaa muistella kesää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot