Joulukorttihaikuja

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
Kaunis kynttilä
liian ihana polttaa.
Säilyy uutena.
 
Kynttilän liekki
pimeällä pihalla.
Yö tulee hiljaa.
 
Luminen kuusi,
tulee saha ja kirves,
pallot ja tähti.
 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan jouluisia haikuja. Kortin voima on todella suuri, edelleen <3 
 

Käyttäjän kaikki runot