Elämän tähdet

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
Eletyn elämän taivaalla
pilkottaa paljon tähtiä.
Pieniä, harmaita, himmeitä.
Suuria ja kirkaita, loistavia.
 
Ihmiset elämän kartalta.
Kirkkaimpina loistavat
lasten ja puolison tähdet.
 
Kirkkaina loistavat myös
pieniksi käyneet ystävien tähdet,
ystävien, jotka tukeneet,
kannatelleet elämän harmaina vuosina.
Vieneet elämän seikkailuun,
antaneet voimaa ja rakkautta,
mutta nyt jo tehtävänsä tehneet.
 
Tähtien taivas jo rauhallinen,
uusia ei ole syttymässä enää. Kai.
Vilkuttakaa ja loistakaa te, jotka olette. 
Teillä on vielä tekemistä.
Mutta: Älä jätä, elämä!
jossain ehkä odottaa taas tähti.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistokkaasti ajateltu. Me kaikki olemme oman elämämme tähtiä <3 
Suloinen ajatus tässä.
 

Käyttäjän kaikki runot