20 vuoden jälkeen

Runoilija Rosaliisa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.12.2015
Viimeksi paikalla: 28.9.2020 8:29

Asuinpaikka: Sonkajärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.9.1952

 
 
Olit lapseni lainaa vain
juuri aikuiseksi sinut sain.
 
Meni työssä pieni kätesi harhaan
pääsit tarhuriksi jumalan tarhaan.
 
Kaksi vuosikymmentä siitä jo on
ikävä vieläkin loppumaton.
 
Kun tulen sinne, tuletko vastaan?
älä sano mitään, halaa ainoastaan.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuu läsnä vahvasti. Todeella upea teleke
Koskettavaa, kipeää ja kaunistakin.
Lapsen menetys on pahinta .
Tiedän kokemuksesta.
Kauniisti kerrottu.
Elämä, ilon ja surun polkuja kuljetaan.
Lapsen menetys musertavaa...
miten siitä voi selvitä, läheisten avulla,
muistojen voimin. Ja siellä kohtaatte,
lämmöllä suljet lapsesi syliisi, uskon niin.
Koskettava runosi menee sieluun asti.
Niin, ruusun ojennan, onnea päivääsi.
 

Käyttäjän kaikki runot