minä olen unhoittanut

Runoilija 38d80065a1e39ceb195d0af202114e31

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.7.2007
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 8:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024
Facebook:


 
Inhale the memories
_ ◦ ~ - ^ ಠ_ಠ ^ - ~ ◦ _
Kyyneleensä menettäneen pojan haamu

~ Hiljaisuus on aina läsnä ~
~ vaikkei sitä kuulisikaan ~
~ kaiken tämän melun takaa ~
 

juoksemme nauraen kehää
elämän leikkipuistossa

aidattuina pihalle
jotta aikuiset saisivat jatkaa
heidän tärkeitä asioitaan

juostaan vielä kerran
edes lyhyen matkaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis pidän tästä.

Kaunis ja ihana.

Terävääkin analyysia elämänmatkasta mukavassa paketissa ;)

kaunis ihana runo :)

Kaunis kuin muisto.

Annan sinulle neuvon: Älä koskaan unohda runojasi pölyttymään minnekkään! :)

Kaunis! Emme saisi ikinä unohtaa emmekä tulla Tärkeiksi Aikuisiksi.

Kiva ajatuksia virkistävä runo

Voi kun saisikin vielä olla lapsi.
Jotenkin ihana fiilis vaikka on
surullinenkin. ♥

 

Käyttäjän kaikki runot