Kuule kutsuni

Runoilija 38d80065a1e39ceb195d0af202114e31

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.7.2007
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 8:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.4.2024
Facebook:


 
Inhale the memories
_ ◦ ~ - ^ ಠ_ಠ ^ - ~ ◦ _
Kyyneleensä menettäneen pojan haamu

~ Hiljaisuus on aina läsnä ~
~ vaikkei sitä kuulisikaan ~
~ kaiken tämän melun takaa ~
 

Kasvatan paksuimmat lehdet
ja peitän niillä itseni kokonaan
varpaita lukuunottamatta

Imen elinvoimaa ympäristöstäni
ja annan tuulensuojan pienemmilleni
- kaikille paitsi variksille

Turvapaikanhakijoiden lähdettyä
minä lasken lehteni tuulien mukaan
ja tiedän niiden hänet tavoittavan

Hänen luokseen pitkä matka on - ymmärrän
mutta toivon edes osan lämmöstä
kantautuvan hänen luokseen

Toivon hänen joskus saapuvan
ja pyyhkivän matkan tomut juurilleni
kietoutuvan minun ympärilleni

Kasvatan paksuimmat lehdet
ja peitän niillä meidät kokonaan
varpaita lukuunottamatta

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot