- -

Runoilija 38d80065a1e39ceb195d0af202114e31

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.7.2007
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 8:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024
Facebook:


 
Inhale the memories
_ ◦ ~ - ^ ಠ_ಠ ^ - ~ ◦ _
Kyyneleensä menettäneen pojan haamu

~ Hiljaisuus on aina läsnä ~
~ vaikkei sitä kuulisikaan ~
~ kaiken tämän melun takaa ~
 

Laskiessasi veistä
meren hauraalle iholle

Luulit etten kuulisi

Vapautta tuulessa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

VAU

Tämä tyttö kyllä meni sanattomaksi. Tosi upea <3

Vähin sanoin paljon sanomaa. Hyvä!=)

Tämä on todella kaunis runo ja pistää miettimään. En osaa kuvailla oikein
mitä mieltä olen runostasi. Sanoisinko
että tämä on todella kaunis ja hyvä
runo. Osaat tehdä tällaisia runoja juuri.
kiitos runostasi :) Hyvää syksyä!

Kiitos kommentistasi muuten (;

 

Käyttäjän kaikki runot