Piinaviikkoon eksynyt

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

Syntinen ihminen
kohtaa toisen syntisen
Ilmassa on kateuden
ärtyisyyden 
ja oman edun tavoittelun käry
Sytyttääkö kilvoittelu
anteeksiannon tuhon
Sammuttaako ymmärryksen
ja lempeyden tuulahdus
surun ja tuskan hiilloksen
Rakkaudella
ja nöyrtymyksellä
annan mahdollisuuden
pelastuksen paastolle

Kiusaus kalvaa sisälläni
Vaellan sisimpääni
etsien polkua Jumalaan
Rukous hapuilee helmillään
löytääkseen pelastuksen
ja imee rakkauden pyhää Maitoa
heikkouden hetkellä
anoen anteeksiantoa
sovintoa ja armoa

Pyhät oksat vitsovat
yrittäen keventää
kärsimystä ja taakkaa
mutta kiiran tuli
ei ota sammuakseen
Katumuksen kyyneleet
työntävät kissojaan
Siunauksen sade
ripottelee yllemme
raikkaana
ja puhdistavana

Sunnuntai 26.3.2017
@ Kleopatra 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki eivät ota siunauksia vastaan, mikä on harmillista.
Jokainen elää tavallaan...
 

Käyttäjän kaikki runot