Itkuni itsemurhaa

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

Kevään vehreät silmut
työntyvät syvältä
pelon polttamalta
dekolteeltani

Kostean mullan tuoksu 
Krysanteemin juurelta
rakastelee sieraimissani
uutta lämmintä kesää

Hätääntynyt lokki rääkyy
pilvettömältä taivaalta
roiskien nuoteilleni
itkuni itsemurhaa

@ Kleopatra
Maanantai 27.3.2017
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisuudesta huolimatta nuo kolme riviä ... pilvettömältä taivaalta roiskien jne...saa "tunne nystyrät" elämöimään ylevää ilmaisua toisiin sfääreihin.
Kiitos Kaseva :D Ylevää matkaa sfääreihin
Onpa synkkää tekstiä, tällaista tekstiä ei kaivata!
Vahva lopetus runossasi, kuin tyyntä myrskyn edellä.
Kiitos Narrien Herra!
Loistavaa sanankäyttöä. Upea runo.
Mukava kuulla piraija1. Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot