Kosketuksen kaipaus

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

Rakastan sinua
kun kylmä vesi
kietoutuu ympärilleni
ja salpaa hengitykseni

Haluan sinua
kun herkkä mieleni
on murustunut

Minä ikävöin sinua
kun jalkani kastuvat
sateen raiskaamalla
nuppusammaleella

Sydämeni hiljaisuudessa
vaeltelee kipeä kaipaus
kosketuksestasi

@Kleopatra
Lauantai 21.10.2017

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiosti kuvaat kaipuuta..
Kiitos Samuel F!
 

Käyttäjän kaikki runot