Parransänkesi

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

Ulkoa kantautuva katuvalo
langettaa kaihtimien luomat varjot vasemman rinnannipukkasi vieritse
aina kaulaan ja kasvoille asti 

Sykähdyttävän karhea parransänkesi
näkyy tummana leukaperiesi iholla
kun ihailen sinua päältäsi

Tahdon tuntea partasi kämmenselässäni
juoksuttaa sormiani ihoasi pitkin
kunnes löydän meidän yhteyden sisältäni

@ Kleopatra
Keskiviikko 29.3.2017
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa yhteenkuuluvuuden tunnetta täytyy olla, aina <3
Kauniin herkkää,pidän.
Kiitos Jukka-Pekka!
Helliä ajatuksia.
Kiitos Vanamo!
 

Käyttäjän kaikki runot