Kuka minä oikeasti olen

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

Jäät katsomaan taakse
ylösnostettujen hiusteni
jylhän jyrkkiä kurveja

Ylikuumentuneet kyyneleeni
valuvat ilmavirran paineesta
loivaa lasia pitkin ylöspäin

Tieni on näin sateella
haavoittuvainen ja herkkä
Se kaipaa lämpöä
turvaa ja yhteyttä
Turvallista välittämistä
ja vilpittömyyttä

Vanhat tunnekuopat
vaativat paikkaamista
- kehoni kaipaa huoltamista 
  
Olen kiehuksissani siitä
kuka minä oikeasti olen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upeaita ajatuksia ollut Sinulla noin kuukausi sitten.
Kiitokset Star
on olemassa teoria, että olemme vain simulaatio
siinä tapauksessa olet
illuusio

jos kyyneleesi valuvat ylös,
se on jopa todennäköistä..
mutta lähtisin
sadetanssista

märkä minuus
on vastaanottavaisempi minuus

:D

 
Mielenkiintoista... Kiitos ages
"anytime" sanoisi britti
"de nada" taas spanski
"ursäkta mig" kommentoisi hurri
"sprechen sie deutsh?" ihmettelisi germaani
ja ranskalainen
ranskalainen sanoisi : "qui"

:D
;D
Herkän avoimissa runosi ajatuksissa
on koskettavan hauraita tuntemuksia.
Hienoa että voin jakaa omastani teille toisillekin. Kiitos Vanamo!
 

Käyttäjän kaikki runot