Kyyneleitten tarinaa

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

 

Kyyneleeni kertovat tarinaa
Sitä joka on jo eletty

Ne kertovat tarinan lopusta alkuun
muistuttaen menneistä hetkistä

Ilman kyyneleitä
ei olisi elettyä elämää

Ja huomisen kyyneleet
itketään vasta vuosien päästä

Tänään
elämässäni on alkanut uusi tarina
uusia kyyneleitä varten

@ Kleopatra
Sunnuntai 10.12.2017

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa tässä. 
Kiitos
Todella mielenkiintoisesti olet tämän runosi ajatukset kirjoittanut. Hienosti kerrot kyyneleiden tarinaa.
Kiitokset Makarios
 

Käyttäjän kaikki runot