Hallasuo

Runoilija 777208be04ff4569f637d644d1e793bd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2015
Viimeksi paikalla: 10.4.2019 0:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆
 
Kiitollisuuden kynttilä
palaa runouden sankareille
Niille jotka jakavat omastaan

☆     ☆     ☆     ☆     ☆     ☆ 
 

Kylmyys puskee sisältäni
kuin halla kostealta suolta
Varkain
mutta kuitenkin ennalta arvaten
Etäinen yhteys katkeaa kokonaan
vasemman käden nimettömän tunnottomuuteen

Viikkoja sitten enkelit kävivät luonani
Arkkienkeleitä kaikki kuusi
En halunnut ymmärtää heidän läsnäoloaan
enkä löytää tarvetta heidän käynnilleen

Vilu salamoi horkasta tärisevällä vartalollani
ja käsiäni pistelee yhä

@ Kleopatra
Sunnuntai 3.12.2017

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva. Tulee vahvasti iholle.
Kiitos! 
 

Käyttäjän kaikki runot