Ottakaa elämäni pois

Runoilija 66cc92a6a4698beb220494fe93d33656

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013
Viimeksi paikalla: 26.7.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ihminen runouden valtavalla äärellä.
 

ottakaa multa elämäni pois
en sitä arvostaa osaa
mitä muutakaan tässä vois
jaksa en omaa osaa

maailmassa tässä
kauneuden täyttämässä

elämää kun pelkään
ain' onnea pakenen
otan itseltäni selkään
lemmen eessä vaikenen

palkkana olkoon kuolema
tulkoon pelkurille hätä
kuolon märäksi nuolema
ruumiini kylmä ja mätä

vain yhtä pyydän sulta
ethän kaunaa sä kanna
vaik' voimat loppui multa
siks pyydän, anteeksi anna

että hukkaan mä sen heitin
lahjasi, jonka itseltäin peitin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

seba: Suurkiitokset kommentista!

Elä tätä elämätä.

Elä tätä elämätä elämättä jätä.

epeli: Suurkiitokset kommentistasi (vai pitäisikö sanoa: runostasi) !

väärin kohdattu vastuu

pidin todella paljon runominän rehellisyydestä

 

Käyttäjän kaikki runot