Hukattu

Runoilija 66cc92a6a4698beb220494fe93d33656

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013
Viimeksi paikalla: 26.7.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ihminen runouden valtavalla äärellä.
 

kävit sydämessäni mun
suu hymyssä levein
lempeytesi sun
mielin kevein

itsestäsi mulle
kaiken sä näytit
annoin kiitokseni sulle
kun rakkaudella täytit

sydän nuorin
pelko ja huoli
piruja seinään sieluni
niin kaunis, silti kuoli
siruja kerään kultani
tein vastaan meitä huorin

sua kaipaamaan jäin
hukattu ystäväin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot