Itse hän

Runoilija 66cc92a6a4698beb220494fe93d33656

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013
Viimeksi paikalla: 26.7.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ihminen runouden valtavalla äärellä.
 

varjo pinnassa pöydän
mietitkö että mitähän
vihmoi rinnassa nöyrän
ol' saapunut itse hän

osas katsetta lukea
halun elääkin kun vei
otti seinästä tukea
rukoustaan osannut ei
sanoiksi pukea

vain sivallus yksi
laulun viimeinen säe
yksi elämä täytetyksi
ei loppuansa näe

summa kärsimysten
kohdattava kun on
lopulta kasvotusten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot