Poika

Runoilija 66cc92a6a4698beb220494fe93d33656

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2013
Viimeksi paikalla: 26.7.2019 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ihminen runouden valtavalla äärellä.
 

vyöryy hetkessä yli
sanojen pauhu
pakoon ei pääse häpeää
vaikka tietää hyvin
ei koske, ei tee kipeää

näkyy kaukana syli
vaan luojansa luo
ei tohdi poika tuo
jolla arvista syvin
silmissään kauhu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot