TUULEEN KUISKATTU

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Kertoa tahdon nyt tunteistain
jotka mun rinnassain,
lämpöä hehkuu tiedät sen
ystävä rakkauden.
Kauan en jaksaisi yksinäin
kulkea mietteissäin,
koska taas kasvosi nähdä saan?
Luoksesi kaipaan vaan.

Käteeni tartu nyt rakkahin
luokses niin kaipasin,
luotasi en mä lähtis pois
parempaa tuskin ois?
Luotu oot hellyyden suudelmiin
hetkiin niin lämpöisiin,
tunne ei murru tiedät sen
tiellä käyn rakkauden.

Harhaa vain kaikki ollut lie
yksin nyt kulkee tie,
vaikka oot päässä suudelman
sinut kai kadotan?
Kuiskata voisitko tuuleen näin
saavutko ystäväin?
Kanssasi tunteen tuon kohtasin
 vierelläs tietenkin.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot