JÄÄTYNEET TUNTEIDEN RUUSUT

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Ei tunteiden ruusutarhaan
ollut kukkia kasvanut,
oli sanasi pelkkää harhaa
olit valheella rakastanut.
Oli tunteiden portaat suuret
murtuneet petokseen,
nyt on viha ja katkeruudet
sä niillä käyt huomiseen.

Ei vihalla opi koskaan
tunteita rakkauden,
on sanat kuin pelkkää roskaa
ja leikkiä huulien.
Ei kostosi muuttaa voisi
noita tunteita sydämen,
vihan juuria uusia toisi
ja kyyneleet silmien.

Vain hellyyden pienet sanat
voi tunteita synnyttää,
joka kuivaa kyynel vanat
ja mieleen soimaan jää.
Ei helliä sanoja monta
tarvi olla kun huomaa sen,
elo olisi niin onnetonta
ilman kukkaa rakkauden.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, "rahtunen" rakkautta tarvitaan aina, niin jaksaa <3
Pettymys rakkaudessa synnyttää tunteita laidasta laitaan, mutta kuten viimeinen säkeesi kertoo - on mahdollisuus löytää se kuitenkin uudelleen pettymyksistä huolimatta.

Tunnetäysi runo, joka polveilee loppusointuineen kauniisti ja hauraasti. 
 
Kiitos Linda näinhän se elämässä on
vähän kaikilla aloilla että on ala sekä ylämäkeä
silti elonpyörä pyörii etiepäin :)
 

Käyttäjän kaikki runot