MUISTOJEN KULTAA

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Jokainen päivä rinnallasi
on muistojen kultainen lehti,
jokainen yö sun vierelläsi
miks`aamu niin aikaisin ehti.

Muistojen kultaa tuo kaikki on
muistojen kulta niin korvaamaton,
parhaimman ajan luonasi sain
rakkauden kultaa kun hain.

Menneet on päivät jo nuoruuden
ne kerran jos palata voisi,
harmaantuu ohimot tiedän sen
ikävä yksin niin oisi.

Muistojen kultaa on eilinen
harva voi tietää jo huomisen,
muistojen kultaa mun kohdallain
Sinulta rakkain sen sain.

Muistojen kultaa on aika tää
minkä tuo elämä kantaa,
muistojen kultaa jälkeemme jää
sen elämä kaikille antaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

syvää rakkautta ja kunnioutusta runossasi
Kiitos Anjuska sanoistasi :)
Ihanasti kirjoitettu, puolisosi on varmasti onnellinen kanssasi <3 
Kiitos star!
Toivon niin.
 

Käyttäjän kaikki runot