VELJEÄ MUISTAEN

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Ei tiennyt veli kun kauppaan lähti
ja pettivät alta askeleet,
niin syttyi taivaalle Jaksun tähti
hänet iäiseen rauhaan oli kutsuneet.

Nyt kyynelmielin mä täällä kuljen
kaivaten rakasta ystävää,
iltaisin kun silmäni suljen
nuo muistosi mieltäni lämmittää.

Mä taivallan vielä annetun matkan
muistona kuljet vierelläin,
maallista taivalta perille jatkan
sitten kanssasi kuljen, mun ystäväin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen ja raskaaseen suruusi <3 
Kiitos Sinulle.
Lämmin osanotto suureen suruun. Koskettava runo Veljen muistolle.
Kauniit kiitokseni Sinulle.
KIITOS SINULLE ;)
Kiitos sinulle ;)  Vastaus tulee näin myöhään
ku ei ole oikein ollut kiinnostusta mihinkään ;(
Otan osaa 😢
KIITOS Kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot