ELÄKELÄISEN KELLOKORTTI

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
Nyt on työnteko huolet loppu
on aika suuren eläkkeen,
ei töihin ole hoppu
se kuuluu jo menneeseen.
Ei aamun ahdistusta
kun oottaa vessa vuoroaan,
saa rauhassa ihan kusta
ja ravistella suoroaan.

Ei paineita tehtaan portin
oma aika on vapaata,
eläkeläisen kellokortin
koska vaan voi leimata.
Nyt istut toppatuoliin
kylmän avaat lonkeron,
ei syytä työhuoliin
kyllä eläkkeellä kivaa on.

Saat kissaa rapsutella
sylin turvaa kun haluaa,
ja vaimolle olla hellä
ruokatunnilla jos poikkeaa.
Ei aikaa ole huoliin
kun avaat radion,
istahdat vaan toppatuoliin
näin eläkkeellä kivaa on.

Ei elomme aikaa koskaan
voi peruuttaa taaksepäin,
on puheet kaikki roskaa
ken ajatella tahtoo näin.
On elämä tää kivan sortin
niin paljon täällä nähdä saa,
viime merkintä elon kellokorttiin
kirkkomaalla se laitetaan.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, hyviä eläkepäiviä, kaikille eläkkeelle jääville <3 
HYVÄÄ WAPPUA :)
rennon letkeää
KIITOS Sinulle ;)
 

Käyttäjän kaikki runot