YSTÄVÄLLE

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
SULLE YSTÄVÄ RUNON MÄ KIRJOITIN
KIITÄN MENNEISTÄ HETKISTÄ NOISTA,
OLET YSTÄVÄ KAIKISTA PARAHIN
KETÄÄ MUUTA EN HUOLISI TOISTA.

OLET USKOTTU IHMINEN TOSIAAN
JOLLE KERRON MÄ HUOLENI AIHEET,
SINUN  LUONASI AINA MÄ LOHDUN SAAN
KOVIN TYRSKYISET ON ELON LAINEET.

SINÄ TUMMAANKIN PÄIVÄÄN TUOT AURINGON
JOKA LOISTAA SUN SILMISTÄSI,
SINUN HYMYSI VAILLA VERTAANSA ON
SYDÄN LÄMMIN NIIN KUIN ON MYÖS KÄSI.

OLET YSTÄVÄ JOTA UNHOITA EN
OLKOON SIUNATTU SUN ELÄMÄSI,
MINÄ MUISTOJEN HELMIÄ PYYHISKELEN
OLET MIELESSÄ AIN YSTÄVÄNI.

AIKA MENNYT EI KOSKAAN PALATA VOI
JOKA PALJON MUISTOJA ANTOI,
KULTA SOINTINA SÄVEL SIELUSSAIN SOI
PUOLET MURHEISTA YSTÄVÄ KANTOI.


HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ;)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävänpäivä on joka päivä, ihanaa ystävyyttä toivon, aivan kaikille <3
Olet aivan oikeassa.
Kiitos kommentistasi.
 

Käyttäjän kaikki runot