KAIPUUNI SIIVIN

Runoilija halausm

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 25.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 5:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

MITÄPÄ TÄS VALMIIS MAAILMAS! Ethän kopioi runojani ilman lupaani.
Suosittelen:
 
VOI KUINKA KAIPAANKAAN SUN NAURUASI
JA KANNUSTUSTA TOISTEN IHMISTEN,
NIIN LYHYT OLI SINUN MAAILMASI
JA OHDAKKEISET POLUT, TIEDÄN SEN.
SILTI JAKSOIT KANNUSTAA SÄ MUITA
VAIKKA KIVUT OLI SULLAKIN,TTELIT
ME METSÄLTÄ EI NÄHDÄ AINA PUITA
TAAS ILLALLA MÄ TÄHTIIN TUIJOTIN.

SÄ HOITANUT OOT OMAN TEHTÄVÄSI
SAANUT RAUHANMAJAN IÄISEN,
SUN HUOLI OLI TÄÄLLÄ ELÄISSÄSI
MITEN JAKSAA OMA LÄHEINEN?
NIIN VÄHÄN AJATTELIT ITSEÄSI
VAIKKA AIHETTAKIN OLLUT OIS,
AINA OLI SULLA LÄMMIN KÄSI
NYT OOT LÄHTENYT SÄ KAUAS POIS.

ET TIEDÄ KUINKA KAIPAAN MONTA KERTAA
SOLINAA TUON NAURUS ILOISEN,
EI KYYNELEENI SILLE VEDÄ VERTAA
KAIPUU TUO ON MULLE AINAINEN.
VAAN KUN MÄ KATSON TAIVAAN ILTATÄHTIIN
KUVASI SUN KIRKKAHANA NÄÄN,
MUISTAN VIIME KERRAN KUN ME NÄHTIIN
MÄ KYYNELEITÄNI JÄÄN PYYHKIMÄÄN.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa suureen suruusi. Aika tuskaasi lievittää <3
Paljon kiitoksia.
Rakkauden täyteinen, herkkä ja todella koskettava runo. 
Syvä osanotto suureen suruusi, voimia ❤️ 
 
Kiitos Lindalinda.
Aika kultaa haavat.
 

Käyttäjän kaikki runot