TAAKKANI MUN

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

On Herran päätös se, miten täällä eletään.
Hän yksin tietää nimkä taakan
kukin yksin saa ja jaksaa kantaa.
Nyt on aikani tullut kantaa taakkani mun.
Yksin.
Ei voi auttaa läheinen, ei ystävä,
vain helpotusta sanoin voi antaa.
On ihmisen otettava vastuu
taakastaan niin hyvässä kuin pahassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot