LIEKKI KYNTTILÄ

Runoilija Miikriko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija, joka ei ikinä opi mitään
 

Yksinäisyys täyttää huoneen,
varjot piirtyy huoneen seiniin.
Vain kynttilä liekki valaisee tään huoneen
ja katson kuinka liekki on kuin
elämämme päällä maan.
Kun kynttilä syttyy on liekki kirkas,
aivan kuin elämä.
Vähitellen kynttilän sydän peittyy
steariiniin ja liekki pienennee,
aivain kuin elämä ihmisen.
Steariinin lisäännyttyä liekistä näkyy
vain pieni sininen liekki ja lopulta
sekin sammuu,
aivan kuin elämä ihmisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot